Subota, 01 Prosinac 2012 23:02

3. boksačkog turnira Požega 2012.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEŠKI BOKSAČKI KLUB GRACIANO ORGANIZATOR  -

 

POŽEGA – Boksački klub Graciano organizirao je protekle subote u Sportskoj dvorani Grabrik 3. boksački turnir Požega 2012., na kojemu su sudjelovali borci iz devet hrvatskih boksačkih klubova, iz Zagreba, Rijeke, Karlovca, Slav. Broda, Sesveta, Osijeka, Koprivnice, Borova i Požege. Na turniru koji je održan pod pokroviteljstvom grada Požege vidjeli smo preko trideset boksača koji su požeškoj publici priredili 16 borbi. Borbe su održane u kategorijama kadeta, juniora, seniora, u teškoj i super teškoj kategoriji.

PB256836Početak turnira znakom gonga najavio je požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, a natjecanje su započeli najmlađi boksači. Boje požeškog Graciana branilo je osam boksača, od kojih su neki prvi puta stali u pravi ring i sudjelovali u pravoj natjecateljskoj borbi. Petorica od njih odnijela su i pobjede nad svojim protivnicima, Tomislav Tomljanović, Matej Bobok, Valentin Vidović, Mihael Jugović i Matko Prpić, što je svakako uspjeh voditelja kluba i trenera Željka Krpana. Mihael Jugović usto je osvojio i simpatije publike te je nagrađen nagradom publike.

PB256860Riječanin Alen Babić osvojio je nagradu grada Požege, a Andrej Jurilj iz Slavonskog Broda nagradu organizatora ove boksačke revije koju je pratio zadovoljavajući broj gledatelja.