Četvrtak, 15 Srpanj 2021 09:51

Kreće Škola nogometa u organizaciji Nk "Graničar" Zagrađe

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ZAGRAĐE - Nogometni klub NK "Graničar" iz Zagrađa organizira besplatnu školu nogometa za svu djecu i mlade od 6 do 16 godina. Sve navedeno će se odvijati pod budnom paskom  trenera koji će prenositi svoje znanje i nogometne vještine na najmlađe. Uz kvalitetan rad i pozitivno sportsko ozračje NK "Graničar" Zagrađe poziva sve mlade da se pridruže te da postanu dio uspješnog sportskog kolektiva koji se gradi za budućnost. Za treninge će se osigurati lopte i svi potrebni sportski rekviziti.  Na ovaj način Klub nastoji što više promovirati kod mladih sport i sportski način života te okupiti mlade raznih uzrasta kako bi što bolje savladali nogometnu tehniku te u budućnosti se uključili u natjecateljski pogon kluba.

- Osim sporta cilj je druženje i socijalizacija mladih na pozitivnim osnovama te njihovo uključivanje u zajednicu.  Uprava kluba će i dalje ulagati maksimalne napore kako bi osigurala što bolje uvjete rada na igralištu "Glivnjak" u Zagrađu. Ove nedjelje u 18.00 sati u prostorijama NK "Graničar" Zagrađe klub organizira sastanak omladinskog pogona na koji su pozvani svi mladi zainteresirani za rad i treniranje u klubu – istaknuo je Bruno Horvat, struč.spec.oec,
dopredsjednik NK "Graničar" Zagrađe.

Svi zainteresirani mogu se informirati i prijaviti za Školu nogometa kod trenera Borisa Midliha 098-711-106 i Karla Srdarevića 091-267-2686.