Banner 750x94 oluja

dan pobjede 13 2022

Banner 750x94 cvjetici

Putujuci dnevni boravak 1200x300 01

Breadcrumbs

Utorak, 27 Srpanj 2021 10:15

Početak priprema u NK "Graničar" Zagrađe

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

ZAGRAĐE - Proteklog vikenda u nogometnom klubu iz Zagrađa počele su pripreme za novu natjecateljsku sezonu. Početkom nove sezone došlo je do nekih promjena u klubu što se tiče igračkog i trenerskog kadra. Klupske prostorije napustili su Hrvoje Ančurovski i Josip Šubara dok su nova pojačanja Luka Jovanović iz Nk "Sulkovaca" te povratnici Željko Turić i Dominik Katanić.
Na mjestu trenera funkciju preuzeo dugogodišnji trener omladinskog pogona i prve ekipe Slavije Darko Čengić koji je na početku priprema najavio nastavak ozbiljnog rada te borbu za vrh prvenstvene tablice. Na početku priprema sve nazočne igrače i stručni stožer pozdravili su predstavnici uprave kluba te je tom prilikom naglašene brojne aktivnosti i rad u zadnjih godinu i pol dana koju su preobrazili infrastrukturu kluba za rang više. Zadnje aktivnosti uprave bila je nabavka sprava za vježbanje odnosno uređenje teretane, nabavka novoga semafora te pokretanje škole nogometa u klubu koja je besplatna za sve polaznike.

- Cilj kluba je nije samo osvajanje prvenstva ili bodova već i društveno korisna dimenzija koju nogometni klub NK "Graničar" Zagrađe ostvaruje kroz brojne aktivnosti i manifestacije. Ozbiljnost, odgovornost i uporan rad najbolji su promotor sporta i nogometa koji klub ostvaruje. U budućnosti klub pokreće još jednu omladinsku selekciju starije pionire. Na kraju velika zahvala Gradu Pleternici i Požeško-slavonskoj županiji na pomoći u ostvarivanju njegovih programa – istaknuo je Bruno Horvat struč. spec. Oec, potpredsjednik NK „Graničar“ Zagrađe.