Nedjelja, 06 Ožujak 2022 09:25

Pobjednik 18. Malonogometnog turnira Grada Požege ekipa Policijske uprave požeško-slavonske

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA - Ekipa PU požeško-slavonske  pobjednik je tradicionalnog 18. Malonogometnog turnira Grada Požege u organizaciji Požeškog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada Požege, a koji se održava u prigodi Dana grada i Grgureva. Nastupilo je devet ekipa sastavljenih od djelatnika ustanova i poduzeća s područja grada Požege: - Grad Požega, Tekija, Magma, Color emajl, Policijska uprava Požeško-slavonska, Hrvatska elektroprivreda, Alles - Zlatni Lug, Vojarna Požega i APP Arriva. Malonogometni turnir grada Požege se neprekidano održavao od 2004. do 2020., a prvi put nije održan 2021. zbog pandemije virusa COVID-19.IMG 20220305 WA0011

Ekipe su bile raspoređene u tri skupine po tri ekipe, a u polufinale su se plasirali pobjednici skupina - Policijska uprava požeško-slavonska, HEP i Grad Požega, dok je Color Emajl prošao u drugi krug kao najbolja drugoplasirana ekipa.

Prvo mjesto osvojili su igrači Policijske uprave požeško–slavonske koji su u finalu rezultatom 3:0 pobijedili ekipu Grada Požege. Za Policijsku upravu naslov su osvojili Ivan Rezo, Ivan Josipović, Franjo Kolomaz, Ivan Škoda, Josip Petković, Štefo Odobašić, Siniša Jelić, Ivan Bosanac i Ivan Koči.

Pobjednicima je pehar uručio zamjenik gradonačelnika Grada Požege dr. sc. Borislav Miičević.