Ponedjeljak, 14 Ožujak 2022 08:30

Istrčali 3. The Trail of Sokol dug 21 km

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

POŽEGA - Trećim izdanjem utrke „The Trail of Sokol“ otvorena je još jedna sezona Slavonsko-baranjske trail lige (SBTL 2022). Drugu godinu zaredom imamo čast da je naša utrka prva u kalendaru, a ove godine bila je i dio proslave Dana grada i Grgureva - ističu organizatori utrke iz Atletskog kluba Požega.

DSC 3274

Utrka se održala na dvije staze, kratkoj u dužini od 12 km i dugoj od 21 km. Nastupilo je 100-ak trkača iz cijele Slavonije i Baranje, Zagreba, Varaždina, Bjelovara i dr. koji su po prekrasnom vremenu mogli uživati u ljepotama Požeške gore.

DSC 3250

 - Iznimno nam je drago što je ovako veliki broj naših prijatelja došao i uveličao Grgurevo te podržao našeg „Sokola“ Velike čestitke idu pobjednicima staza po kategorijama: Katarini Ciprić (AK Nova Gradiška), Antoniu Đurčeviću (AK Žumberak), Ivani Petrović (Šapice) i Damiru Kliglu (DiŠ). A mi kao klub smo posebno ponosni na našu Vesnu Janković koja je na kratkoj stazi osvojila drugo mjesto i donijela još jedan trofej u naš klub i grad!  - istakli su iz Atletskog kluba Požega. 

 

DSC 3263

KRATKA (žene)

  1. Katarina Ciprić (AK Nova Gradiška)
  2. Vesna Janković (AK Požega)
  3. Katarina Bandalo (SRK Baraber)

KRATKA (muški)

  1. Antonio Đurčević (AK Žumberak)
  2. Vedran Kelemen (Maratonjare Kutina)
  3. Boris Presečan (Motiv)
  4. DSC 3285

 

DUGA (žene)

  1. Ivana Petrović (Šapice)
  2. Jasna Plemeniti (AU Moslavina u pokretu)
  3. Jasna Pavičić (SRK Baraber)

DUGA (muški)

  1. Damir Kligl (DiŠ)
  2. Marko Duvnjak (IND) 
  3. Stjepan Žanić (Maratonjare Kutina)                                                                               Foto: Duško Mirković