Ponedjeljak, 20 Svibanj 2013 14:32

Najbolji dječaci iz Bukovlja i Požege

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

5. MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR „DRAGO RIBIĆ“ -

POŽEGA – Tradicionalni 5. Memorijalni nogometni turnir „Drago Ribić“ odigran je na stadionu Slavonije u organizaciji Požeškog sportskog saveza i pod pokroviteljstvom grada Požege. Turnir se igra u spomen na Dragu Ribića, prerano preminulog igrača NK Slavonije. Zahvalivši se svima što svojim sudjelovanjem na turniru vraćaju sjećanje na Dragu Ribića, turnir je otvorio požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, te zaželio dobre rezultate mladim igračima.IMG 8816

Na turniru su se natjecali igrači rođeni 2002. i 2004. godine iz NK Slobodnica, NK Pakrac, Nogometna akademija Bukovlje, NK Papuk Velika, NK Slavija Pleternica, NK Kaptol, NK Dinamo Vidovci i NK Slavonija. Nastupilo je 14 ekipa s oko 200 malih nogometaša koji su se natjecali u dvije uzrasne kategorije. U mlađoj kategoriji, 2004. godišta za najboljeg igrača proglašen je Borna Knezović  (NK Požega), najbolji vratar je Tin Ujević (NK Požega) dok je najbolji strijelac Tin Zdjelarović (NK Slobodnica). U starijoj kategoriji, 2002. Godišta za najboljeg igrača proglašen je Mihael Jozić (N.A.O. Bukovlje), njegov suigrač Alen Šimić je najbolji vratar dok je najbolji strijelac bio Ivan Jugović (NK Slobodnica).

IMG 8815Najboljim mladim nogometašima medalje i pehare uručili su Krešimir Pavelić, predsjednik Požeškog sportskog saveza, mr. sc. Marijan Cesarik, zamjenik ministra zdravlja i Zdravko Ronko, požeški gradonačelnik.

 

 

 

 

KATEGORIJA - 2004. GODIŠTE

NK Požega

NK Slobodnica

Nogometna akademija općine Bukovlje

ŠNK Slavonija

NK Kaptol

NK Požega 2

KATEGORIJA 2002. GODIŠTE

Nogometna akademija općine Bukovlje

NK Slobodnica

NK Hajduk Pakrac

NK Požega

NK Slavija Pleternica

NK Kaptol

ŠNK Slavonija

NK Dinamo Vidovci