Četvrtak, 20 Listopad 2022 09:28

Kreće vrijeme navijačkih pjesama! Ovo je vjerojatno jedna od onih koja će se najviše pjevati

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

Je li ovo najbolja navijačka himna koju imamo? Brojke kažu da bi mogla biti novi veliki hit -

Alen Vitasović i Valerio Ricchiuto, čini se, imaju hit! Naime, njihova zajednička navijačka pjesma „Milijuni srca“ već sada broji nekoliko desetaka tisuća pregleda na YouTubeu, što je posebno velik broj ako uzmemo u obzir da nogometno prvenstvo još nije počelo, a da puštanje navijačkih pjesama tek slijedi.

Alen i Valerio na terenuOvaj dvojac veliki je ljubitelj nogometa, a kada je u pitanju hrvatska reprezentacija – tu su posebno vatreni. Upravo to ih je spojilo da naprave duet i objedine ljubav prema nogometu.

Kada su se spojili poznati Alenov glas i emocija s mladim tenorom Valerijom, nije bilo dvojbe da će pjesma brzo zaživjeti, ali da će postići dobre rezultate i prije prvenstva, to se ipak nitko nije nadao.

  - Vjerovali smo, ali tko bi rekao da ćemo u tako kratkom vremenu brojati više desetaka tisuća klikova na YouTubeu. Presretni smo jer nam je to neki pokazatelj da bi pjesma potencijalno mogla i trajno dobiti svoje mjesto u srcima navijača. Ušli smo u ovo kao ljubitelji nogometa, ali čini se da je ideja bila i više nego dobra - kazao je Valerio koji posljednjih godina gradi uspješnu glazbenu karijeru.Nova navijačka himna Alen i Valerio

 

Glazbu za pjesmu"Milijuni srca" potpisuje Bruno Krajcar, tekst Ante Majić dok je za aranžmane zaslužan Mauro Giorgi.

Ali čemu duljiti. Poslušajte pjesmu jer je vrijeme je da se počnete zagrijavati za Katar.

FOTO: MedVid produkcija

LINK SPOTA: https://www.youtube.com/watch?v=fEOftZgLQWgAlen i Valerio jedva čakaju nogometno prvenstvo