Srijeda, 27 Rujan 2023 17:49

Odigrani Sportski susreti Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije - ukupni pobjednik MU Jakšić

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

JAKŠIĆ - Na nekoliko borilišta održani su Sportski susreti Matica umirovljenika Požeško-slavonske županije pod domaćinstvom MU Jakšić. Pikado su žene bacale u Lovačkoj kući u Jakšiću, a muški u Ribičkoj kući u Jakšiću, viseću kuglanu su bacali u Zelenoj laguni u Rajsavcu i ženske i muške ekipe, bela se igrala u Dvorani DVD Jakšić, šah se odigrao u dvorani KUD-a Slavonija Jakšić, a kolutovi su se odigrali u Društvenom domu u Rajsavcu. Ukupno se natjecalo 11 Matica umirovljenika s područja Požeštine sa ukupno preko 200 natjecatelja i voditelja ekipa.

Sve je odlično organizirala ekipa logistike iz Jakšića pod vodstvom Slavka Glavaša, predsjednika MU Jakšić, a u organizaciji Izvršnog odbora MU Požeško-slavonske županije i predsjednika Nediljka Nenadića. Za pomoć u organizaciji sportskih susreta dodijelili su posebnu zahvalnicu načelniku općine Jakšić Ivici Kovačeviću.

Nakon višesatnih natjecanja dobili smo pojedinačne, ekipne i ukupnog pobjednika. Ukupni pobjednik su bili natjecateljice i natjecatelji Matice umirovljenika Jakšić koji su bili i najzastupljenija ekipa. Druga je bila ekipa MU Orljava Brestovac a treće mjesto su zauzeli iz MU Kaptol.

Ekipni pobjednici po disciplinama su: u pikadu (muški) Orljava, Jakšić i Kutjevo, u pikadu (žene) Pleternica, Kaptol i Vetovo, u šahu Jakšić, Kutjevo i Orljava, belotu (žene) Kaptol, Požega i Velika, belotu (muški) Orljava, Velika i Jakšić, kuglanju (žene) Jakšić i Kaptol, kuglanju (muški) Jakšić, Čaglin i Kutjevo, te bacanju koluta (žene) Jakšić, Orljava i Kutjevo.

Nakon podjela Priznanja, medalja i pehara održan je svečani ručak u dvorani Honda u Jakšiću.

Foto galerija pojedinačnih i ekipnih pobjednika po sportovima: