Nedjelja, 03 Prosinac 2023 10:50

Pobjednik 31. Memorijalnog kuglačkog turnira „Tomislav Pranjković“ članovi KK "Nove Nade"

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Održan je 31. Memorijalni kuglački turnir „Tomislav Pranjković“ na kojem se ove godine okupilo 11 ekipa s područja Požeško-slavonske županije, od kojih i jedna ženska kuglačka ekipa. Turnir se održava kako bi se sačuvao spomen na Tomislava Pranjkovića, člana požeškog Kuglačkog kluba „Obrtnik“, koji je poginuo  2. prosinca 1991. godine na području Baze Papuk s još desetoricom hrvatskih branitelja. Domaćin i organizator turnira je Kuglački klub Obrtnik Požega i HVIDR-a Požega uz pokroviteljstvo Ministarstva branitelja i grada Požega.

Na početku turnira pozdrave obitelji poginulog Tomislava Pranjkovića, svim sudionicima koji se natječu na ovom Memorijalnom turniru istakli su izaslanik ministra branitelja, državni tajnik Darko Nekić, Požeško-slavonska županica Antonija Jozić, požeški gradonačelnik Željko Glavić, predsjednik Koordinacije braniteljskih udruga proistekli iz Domovinskog rata Tomica Galović, predsjednik Kuglačkog saveza županije Darko Zovko, predsjednik HVIDR-a Požega Ivica Podgornjak, tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović, predsjednik KK Obrtnik Požega Miroslav Crnjac.

Turnir su otvorili počasnih hicem kugle u pune na sve četiri staze Tomica Galović, Darko Nekić, Antonija Jozić i Željko Glavić.

Pobjednik 31. Memorijalnog turnira u kuglanju je Kuglački klub "Nove Nade" iz Požege koji je uvjerljivo pobjedio sa 426 čunjeva. Drugi su bili KK "Obrtnik" Požega sa 354 čunja a treće mjesto zauzeli su kuglači KK "PPK Kutjevo" iz Požege s 344 čunja.