Utorak, 05 Studeni 2013 13:53

U Banja Luci pet medalja

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

KICKBOXING KLUB BUSHIDO NA OTVORENOM PRVENSTVU RS  -

 

BANJA LUKA – Natjecatelji KBK „BuShido“ sudjelovali su na otvorenom prvenstvu Republike Srbske u Kickboxingu koje je održano u Banja Luci, kao jedini klub iz Hrvatske.

Na natjecanju svih pet boraca osvojili su po jednu medalju, ukupno pet medalja: tri srebra i dvoje bronce. Andrišek Margareta - juniorka do - 65 kg, osvojila je srebrenu medalju. Andrišek Karlo - junior do - 57 kg, osvojio je brončanu medalju, a Karla treba posebno istaknuti s obzirom da ima tek 14 godina i počeo je odmah osvajati odličja u kontaktnim disciplinama Kickboxinga. Sunčana Gavran -juniorka do - 60 kg, osvojila je brončanu medalju. Pero Marić - junior do - 75 kg, osvojio je srebrenu medalju, odlično je odradio prvi  meč te izuzetnom agresivnošću savladao protivnika iz Bihaća da bi u finalu izgubio od boljeg protivnika iz Banja Luke. Tea Scania Đakić - seniorka do - 60 kg.

- Tea je i ovoga puta pokazala je koliko je sazrjela u ringovnim disciplinama. Ona je svoju protivnicu iz Brčkoga totalno deklasirala te je meč završio prekidom, odnosno tehničkim nokautom u prvoj rundi. Finale je također odradila fantastično. No sudačka odluka ovoga je  puta bila na strani domaćina. Sudci su 1:2 presudili u korist domaće natjecateljice što je bilo popraćeno glasnim negodovanjem publike jer Tea je zaslužila pobjedu u ovome finalu. Svojim nastupom u Banja Luci  natjecatelji KBK "BuShido" pokupili su veliku naklonost domaće publike i svaki meč je popraćen velikim pljeskom – kaže Igor Krizmanić, predsjednik kluba koji uz Sašu Božića i trenira ove mlade natjecatelje.