Nedjelja, 26 Veljača 2012 17:42

Graciano uknjižio bodove

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

BOKS – EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE – SJEVER – 2. KOLO  -

SESVETE – Na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u boksu, za regiju sjever u 2. kolu, koje se održalo u Sesvetama, požeški Boksački klub Graciano uknjižio je vrijedne bodove. Odigrano je ukupno 30 mečeva u nekoliko kategorija.

Održano je ukupno tridesetak mečeva.IMG_20120218_132622-1

- Za naš Požeški klub Graciano nastupili su mlađi kadet Valentin Vidović u kategoriji do 48 kg koji je izgubio od Lucijana Bačića iz Rijeke. Kadet Robert Krpan u kategoriji do 54 kg bio je bolji od Dominika Čičića iz Rijeke. Junior Matko Prpić pobijedio je u kategoriji do 75 kg Krešimira Majcena iz Zagrebačkog kluba Gladijator, a naš senior Bruno Knježeviće ubilježio je pobjedu protiv Antonija Klarića iz Velike Gorice koji je nažalost predao borbu zbog povrede – priopćio je trener Željko Krpan, te dodao da se dalje pripremaju za slijedeće kolo koje se odigrava u ožujku.

.- U ožujku nas također očekuje i Seniorsko pojedinačno Prvenstvo Hrvatske.Dobar plasman i eventualni ulazak u reprezentaciju otvara mogućnost nastupa na kvalifikacijskom turniru u Turskoj koji najbolje vodi na Olimpijske igre u London – istakao je Krpan, dobitnik ovogodišnje nagrade Požeškog sportskog saveza za uspješnog trenera.