Subota, 30 Lipanj 2012 18:25

Startaju u 2. kuglačkoj ligi

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

GODIŠNJA SKUPŠTINA KUGLAČKOG KLUBA OBRTNIK  -

VELIKA – Kuglači Kuglačkog kluba Obrtnik iz Požege pokazali su u ovoj sezoni svoju nadmoć, te i dva kola prije kraja prvenstva u 3. kuglačkoj ligi osigurali plasman u 2. Hrvatsku kuglačku ligu u kojoj se natječu klubovi iz cijele Slavonije i Baranje. Na svojoj redovnoj godišnjoj skupštini tako je bilo riječi o što boljim pripremama i startu u jačoj konkurenciji, za koju moraju biti spremni. Po tradiciji godišnju skupštinu organiziraju na veličkim livadama, u odmaralištu Spinota, sa druženjem cijelih obitelji kuglača i upravnog odbora kluba. – Klub se pojačao s tri igrača, dvojica su nam došli iz Croatie Mihaljevci a jedan iz Osječko Baranjske županije. Nakon ljeta krećemo s pojačanim pripremama i treninzima – rekao je trener Miroslav Crnjac.

- Za natjecanje u višem rangu požeška kuglana odgovara sa četiri staze, no svakako bi bilo poželjno zbog treninga urediti i preostale dvije staze i urediti automate, jer ovako moraju plaćati više sudaca na natjecanjima – istakao je tajnik kluba Vlado Turkalj.

Natjecanje u višem rangu iziskivati će i više novca, jer tu su svakako dalja putovanja, više treninga, nova oprema. – Tražit ćemo svakako od Požeškog sportskog saveza da nas uvrsti sa više sredstava jer smo sada u višem rangu, a tražit ćemo pomoć i od grada Požege i gradonačelnika Zdravka Ronka da nam pomogne oko kupovine opreme za natjecanje. KK Obrtnik je trenutno jedan od najboljih kuglačkih klubova u Požeštini – rekao je predsjednik kluba Slavko Rich.