Ponedjeljak, 16 Svibanj 2022 12:54

Za vikend najavljeni Moto susreti u Pleternici sa koncertima Opće opasnosti i Zabranjenog pušenja

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

PLETERNICA - Prva velika manifestacija nakon dvogodišnje pauze zbog korona pandemije najavljena je ovog vikenda u Pleternici. - Veseli me da je to jedna gromoglasna manifestacija,  Moto susreti koji su od iznimne važnosti za naš grad i našu Turističku zajednici. To privlači jednu strukturu gostiju koji nisu redovni posjetitelji našeg grada, a ovaj vikend borave ovdje puna tri dana. Nama Moto Udruga "Bulsi" su odlični u organizaciji i sve što pripreme je za dobro osjećanje naših gostiju koji se i vraćaju u Pleternicu.

Pripremili smo za petak 20. svibnja u večernjim satima koncert rock grupe Opća opasnost i Kota G4. U subotu bajkeri se okupljaju u 12 sati kada imamo bajkerski ručak, a poslije podne defile motora i show u glavnoj ulici koja je zatvorena za promet. Na hipodromu su pripremljene bajkerske igre a navečer koncert Zabranjenog pušenja. Za nedjelju je predviđen oproštaj od bajkera i odlazak njihovim kućama.

Pozivam stanovnike naše i susjednih županija da nam se pridruže i uživaju u ovom vikendu koji je ujedno i najava lipanjskih manifestacija u Pleternici - istakla je gradonačelnica Marija Šarić.

Sve bajkere da im se pridruže na njihovim Moto susretima, da nakon pauze susreta i druženja na otvorenom, vruće glazbe i hladnog piva dođu u što većem broju na našu manifestaciju, pozvao je predsjednik Bulsa Flamenko Senjak.

moto susreti plakat 720x1024