Srijeda, 05 Listopad 2022 14:05

Uz Dječji tjedan nastupi škola i udruga na Trgu sv. Terezije u organizaciji Udruge Naša djeca

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA -  Povodom Dječjeg tjedna Društvo Naša djeca organiziralo je u gradu Požega od 1. do 8. listopada, o niz scenskog i glazbenog programa, predstava, plesa, glazbe, pjesme, igrokaza, recitacija, a sve pod zajedničkim nazivom „Ljubav djeci prije svega“, a posebno ove godine pod motom „Zavrti se, poskoči i u dječji tjedan doskoči!“. Uz Našu djecu u organizaciji sudjeluje i Udruga Mali princ a sve pod pokroviteljstvom grada Požege koji već desetak i više godina nosi titulu „Grad prijatelj djece“.

U cjelokupnom programu sudjeluju Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Leopold Mandić, OŠ Julija Kempfa, OŠ Dobriša Cesarić, OŠ Antun Kanižlić, Katolička osnovna škola, Glazbena škola Požega, Plesna radionica Ilijane Lončar, Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni studio ARTina.

Program na Trgu sv. Terezije predstavila je predsjednica udruge Sanja Mišić a sve je otvorio požeški gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić koji je ujedno svim učiteljicama i učitelji,ma čestitao Dan učitelja. - Lijepo vas je vidjeti ovako sretne i vesele, želim vam da takvi budete cijele godine. Vašim učiteljima čestitam Dan učitelja. Njima želim da imaju strpljenja s vama i da vas nauče svemu što trebate u životu te da vas odgoje najbolje. Ostanite raspjevani i razigrani, a da se vidimo zajedno i dogodine.

Poslužio je lijep i sunčan dan, trg se ispunio šarenilom i šušurom djece i učenika, a brojne skupine su iskoristile vrijeme i da se fotografiraju za uspomenu.