Srijeda, 07 Lipanj 2023 12:30

Čarolija dolazi u Požegu - najbolji mađioničarski show u Hrvatskoj i šire!

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA - Uzbudljivo putovanje kroz svijet čarobnjaštva stiže u naš prekrasni grad! Jozo Bozo, čuveni mađioničar, sprema se za nevjerojatne trikove koji će oduševiti velike i male. Pripremite se za najbolji mađioničarski show u Hrvatskoj i šire!

Završetak školske godine zaslužuje posebno slavlje, stoga vas pozivamo da se pridružite ovom magičnom događaju koji će se održati u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega dana 16. lipnja 2023. s početkom u 19 sati.

Jozo 1Ova nevjerojatna predstava namijenjena je mlađim uzrastima, uključujući djecu iz vrtića i niže razrede škola. Jozo Bozo je mađioničar koji je osvojio tisuće dječjih srca diljem Hrvatske. Njegove predstave izvedene su u školama, vrtićima i kazalištima diljem zemlje.

Ali to nije sve! Jozo Bozo je također osvajao pozornice diljem svijeta. Njegovi nastupi održani su u dječjim kazalištima u New Yorku, Hollywoodu, Washingtonu, Las Vegasu, Portoriku i mnogim drugim svjetskim destinacijama. On je mađioničar koji je stekao podršku odgojno-obrazovne zajednice, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za odgoj i obrazovanje. Magistrirao je na prestižnom međunarodnom MBA programu s temom o etici za djecu.

Jozo Bozo je svojim talentom oduševio i američku publiku, nastupajući čak dva puta u Bijeloj kući u Washingtonu. Njegovo ime često se nalazi na listi TOP 10 dječjih mađioničara na svijetu, a pozvan je i kao predavač na svjetskim skupovima mađioničara za djecu. Već od 2006. godine redovito nastupa u slavnom Magic Castleu u Hollywoodu, a od 2007. godine postao je član prestižne Academy of Magical Art, Hollywood. 2011. godine u Hollywoodu je proglašen izvođačem godine za djecu.

Ulaznice su dostupne po sljedećim cijenama:

7€ (1-10 red)

6€ (11-17 red)

5€ (18-22 red)

3€ (stajanje)

Naravno, broj sjedećih mjesta je ograničen, stoga požurite s rezervacijama! Za rezervaciju ulaznica možete kontaktirati broj telefona 098 172 6941 ili poslati e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Veselimo se čarobnom susretu!

Tko ne dođe... narast će mu rep!