Srijeda, 25 Rujan 2013 09:05

Otvorenje Luks Bike Shopa - nova lokacija - bolja ponuda

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

U ponedjeljak 23. rujna 2013. godine nakon 8 godina požeška tvrtka Luks Commerce d.o.o. je otvorila novouređenu trgovinu bicikala, dijelova i opreme za bicikle. Trgovina se preselila iz ulice Arslanovci 46 u novu lokaciju Franje Cirakija 2 u Požegi.

Iako u krizno vrijeme, voljom i željom za napretkom i željom za osiguranje bolje ponude bicikala, opreme i dijelova za stanovnike Požeške kotline supružnici Marija i Igor Marač su se odlučili obogatiti ponudu za bicikliste na novoj lokaciji i u novoj trgovini. IMG 5195

 - Dosadašnjim rezultatima u obogaćivanju ponude bicikala odlučili smo se na težak korak, ali korak koji smo sigurni da će se pokazati dobrim, jer ponudom bicikala TREK, FUJI, ROG i TREK Gary Fisher collection omogućujemo našim sugrađanima da se na kvalitetan način mogu baviti kako rekreativnim,  tako i sportskim biciklizmom - rekla je direktorica poduzeća Marija Marač. U ponudi su i dalje navedeni brendovi bicikala za sve uzraste od dječjih, ženskih, trekking, MTB i cestovnih.

Kako je proširenjem poslovanja i novim lokalom obogaćena ponuda bicikala tako je i ponuda i usluga servisa ponuđena na istom mjestu lokacije nove trgovine. - Pri razmišljanju o otvorenu lokala na novoj lokaciji i razmišljanju o boljoj i bogatijoj ponudi vodila nas je ideja predanog rada, truda i brige za kupce koju smo njegovali i na staroj lokaciji. Ovim otvorenjem novog lokala na novoj lokaciji smo ojačali i gospodarski uzlet u našem gradu i nadamo se da će IMG 5183i drugi poduzetnici pokušati slijediti naš put ojačavanja požeškog poduzetništva. Ovim putem pozivamo i sve naše sugrađane da nas posjete na novoj lokaciji i uvjere se u našu ponudu bicikala, opreme i  dijelova za bicikle – pozvala je Marija Marač.

Očekujemo vas na lokaciji Franje Cirakija 2 u novom LUKS Bike Shopu.