Četvrtak, 07 Ožujak 2024 13:39

Vinum Academicum d.o.o. dobilo dodatnu potporu svom radu i razvoju od Sveučilišta J.J. Strossmayera iz Osijek

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

POŽEGA - Tvrtka Vinum Acacemicum d.o.o. dobilo je dodatnu potporu  u svom radu i razvoju od Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera iz Osijeku, najavio je Berislav Andrlić, prodekan za razvoj i poslovanje Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi. Naime, Drago Šubarić, prorektor za strategiju razvoja i financije Sveučilišta J.J. Strossmayera iz Osijeka postao je predsjednik Nadzornog odbora, a to je način da poduzeće još aktivnije donosi svoje buduće poslovne odluke.

 - Na taj način će poduzeće još aktivnije donositi svoje buduće poslovne odluke, donositi i nekakva poslovna rješenja te biti ono što je i glavni smisao tog poduzeća, osim što je tržišno aktivno, da bude mjesto gdje će znanstvenici obavljati svoje znanstveno istraživačke radove, pokuse i projekte – rekao je prodekan Andrlić.

  - Vinum Acacemicum je prije svega nastavna baza, centar za istraživanje i tvrtka koja proizvodi vrhunska vina pod nazivom Akademska vina s kojima ćemo se pojaviti na tržištu. Nadzorni odbor će dati sve od sebe da tvrtka napreduje - istakao je prorektor Drago Šubarić prilikom boravka u Požegi na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja.