Srijeda, 11 Lipanj 2014 08:08

Utakmicu u Allesu prati i nagrada se dohvati

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

OČEKUJE VAS VELIKI KONCERT ZA 20. ROĐENDAN ALLESA  -

POŽEGA – Alles elektrocentar slavi svoj rođendan a svima koji dođu u Alles ovih dana slijede brojna iznenađenja. U četvrtak 12. lipnja već od 17,30 sati očekuje vas u Allesu ispred elektrocentra samo zabava. – Pozivamo sve građane, naše cijenjene kupce i prijatelje na cjelodnevno druženje povodom našeg 20. rođendana, ovdje kod nas u Industrijskoj 40. Očekuje nas Tamburaški sastav Džentlmeni i specijalni gost Stjepan Jeršek Štef. U 21 sat nas očekuje izvlačenje dobitnika nagradne igre „20 nagrada za 20 godina“ – pozvao je direktor Thomas Pandžić najavljujući zaista vruću rođendansku večer.

U nastavku koncert i zabava idu dalje, a onda slijedi prijenos otvorenja Svjetskog prvenstva u nogometu iz Brazila na najvećem video zidu u Hrvatskoj. IMG 0236– Slijedi nam prijenos utakmice Brazil – Hrvatska i ludo, ludo navijanje. Svi posjetitelji svoj nagradni kupon će za vrijeme utakmice ubaciti u naš bubanja, a onda nakon utakmice slijedi veliko iznenađenje. Naš poslovni partner Elektolux i Alles su pripremili tri vrijedne nagrade za najvatrenije, jedan zaista veliki hladnjak, jednu ledenicu i jedan usisavač, i to navijački dizajnirani. Nagrade se izvlače nakon utakmice, ali nagradu će moći preuzeti samo oni koji budu ostali na izvlačenju, samo oni najvatreniji navijači Hrvatske i Allesa, jer veselje će trajati do jutra – istakao je Thomas vjerujući i u pozitivan rezultat utakmice. Naravno da je za vrijeme navijanja priređena okrjepa i osvježenje.

Treba li još koji razlog da ne dođete u četvrtak u Alles na proslavu 20. rođendana, pokupite vrijedne nagrade, i svi uz najveći video zid navijate za vatrene. Nema, ja odmah rezerviram svoje mjesto i popunjavam kupon za nagradnu igru, pa pogledajte samo kakve su to nagrade.