Srijeda, 18 Lipanj 2014 15:14

Uz Ivanjski krijes Lampionada i Sajam antikviteta

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA POŽEGE NAJAVILA ODRŽAVANJE -

POŽEGA - Turistička zajednica Grada Požega pripremila je za građane još jednu manifestaciju, „Ivanjski krijes“ koji se održava u subotu 21. lipnja. Bogati program počinje već od 17 sati kada se otvara 2. Sajam antikviteta u organizaciji tjednika Kronika požeško-slavonska i pod pokroviteljstvom TZ i grada Požege. Od 19:00 sati dodjela nagrada najboljim razredima "Županijske školske lige", te raznim natjecanjima i proslavom završetka školske godine za sve učenike u organizaciji Gradskog muzeja Požega.
U 22:00 sata građane očekuje koncert Igora Delača, ex. vokal grupe Prva liga koji će svojim hitovima zabavljati građane do kasno u noć. Program će biti dodatno obogaćen spektakularnim vatrometom koji će označiti početak zabavnog programa.
- Od ove godine pored tradicionalnih aktivnosti odabira Velikog Grgura i paljenja Ivanjskog krijesa, očekuju Vas i svečanost 1. Lampionade, puštanja lampiona želja koje će besplatno dijeliti svojim sugrađanima Turistička zajednica Grada Požega, te će se na taj način obilježiti početak ljeta i novih događanja u našem gradu. Vjerujemo da je navedeni program odlična pozivnica svim građanima, te da će svojim dolaskom uveličati ovu manifestaciju – ističe Silvija Podoljak, direktorica TZ grada Požege, koja poziva građane Požege i sve stanovnike Požeštine da se pridruže na Trgu sv. Trojstva, i dočekaju u najkraćoj noći dolazak ljeta.