Srijeda, 15 Travanj 2015 20:23

Djevojka pronađena u napuštenoj kući

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ZAVRŠENA POTRAGA -

GRABARJE – Kako neslužbeno doznajemo u Grabarju je prijavljena otmica maloljetne djevojke stare 17 godina. Kako su nam ispričali mještani njezin bivši dečko, star 22 godine odveo ju je u nepoznatom pravcu. Radi li se o otmici ili mladenačkim ludostima teško je u ovom trenutku reći.

Da je situacija ozbiljna potvrđuje nam činjenica nazočnosti velikog broja temeljne, krim i interventne policije Policijske uprave požeško-slavonske. Policija se nalazi na ulazima i izlazima iz sela, a može se zamijetiti i da ulaze u napuštene kuće u selu kako bi provjerili možebitno skrivanje mladića i djevojke.

Prema informacijama koje nam je ispričao jedan mještanin 22-godišnjak je od jutros pratio maloljetnu djevojku koja je išla na specijalistički pregled u požešku bolnicu. Djevojka je javila majci da ju bivši dečko prati i da se zbog toga boji. Prema informacijama koje smo dobili djevojka je izvršila pregled u bolnici nakon čega ju je dečko iz Požege odvezao u Grabarje, najvjerojatnije protiv njene volje. Kako doznajemo djevojka je komunicirala sa majkom sms porukama a neki sumnjaju da je te poruke pisao njezin bivši dečko s kojim se najvjerojatnije trenutno nalazila.

Policija potvrđuje da se radi o nestanku maloljetnice i da je intenzivna potraga za maloljetnicom.

Intervenciju policije potvrdila je i glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić a policija postupa po prijavi roditelja o otmici njihov kćerke. Za sada ne navodi podatke o osobama, a kako saznajemo od susjeda za otmicu se sumnja na 22-godišnjeg M.K. Neslužbeno saznajemo od mještana Grabarja da je u toj vezi već bilo problema, često su se svađali, a bilo je i fizičkog obračuna kada ju je mladić istukao. Epilog tog događaja završio je i na sudu.

Dodano u 22:35 sati: Neslužbeno doznajemo da je policija pronašla mladi par u napuštenoj kući u selu.

Tekst/foto: Vladimir Protić