Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 17:05

REAGIRANJE: Požeško-slavonski HSP prešao u HSP AS (2)

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

U našu redakciju nekoliko sati nakon objave stigao je i demanti, u kojem navode da se osim Mile Barišića nitko iz HSP-a nije prešao u HSP dr. Ante Starčević, te su tražili objavu svoga demantija kojega donosimo u nastavku članka.

Hrvatska stranka prava Požeško-slavonske županije u skladu s odredbama Zakona o medijima (čl. 40) zahtijeva objavu demantija na članak naslova: "Požeško-slavonski HSP prešao u HSP AS"

Demanti Županijskog vijeća Hrvatske stranke prava Požeško-slavonske županije na medijske napise na internetskom portalu: 

„Kako u samom naslovu, tako i u tekstu članka, iznosi se lažna informacija kako je članstvo HSP-a Požeško-slavonske županije, zajedno s Milom Barišićem prešlo u HDZ AS. Činjenica je da je Mile Barišić proteklih nekoliko godina, šurujući s HDZ-om u Jakšiću, radio iza leđa svim pravašima u županiji te je danas i službeno prešao u HDZ-ovu podružnicu HDZ AS. Drugih prelazaka pravaša iz Jakšića i ostalih dijelova županije nije bilo te je za povjerenika HSP-a u Općini Jakšić imenovan istaknuti pravaš, gospodin Slavko Bošnjak.

Stvarno stanje daleko je od objavljenih laži. HSP-u svakodnevno pristupaju novi ljudi koji se ne žele baviti podjelama fotelja, nego radom za dobrobit hrvatskoga naroda. Ovakve obmane nisu slučajne u ovo predizborno vrijeme, ali koalicija "SPREMNI" u kojoj je HSP, zajedno s HKS-om i OS-om, spremno će odgovoriti na ovakve provokacije rezultatima na parlamentarnim izborima koji nas očekuju“ – stoji u demantiju koji potpisuje Ivan Rajič, tajnik ŽV HSP-a Požeško-slavonske županije.