Četvrtak, 27 Ožujak 2014 10:53

Moto cross utrka na stazi Villare u nedjelju

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

Vozači pozivaju gledatelje da ih podrže

 POŽEGA – Moto klub Požega Promet i TZ grada Požege najavili su za nedjelju 30. ožujka veliko događanje u moto sportu, Otvoreno prvenstvo Hrvatske u Moto crossu na stazi Villare pod pokroviteljstvom grada Požege.
- Ovo je 14. utrka Prvenstva Hrvatske, na kojoj imamo prijave 90 vozača iz Hrvatske ali i Slovenije, Poljske. Vrijem nam za sada ide naruku pa neće biti previše blata i savršeni uvjeti. Stazu smo vrhunski pripremili i očekujemo dobru posjećenost jer bez publike to nije utrka. Pozivamo stoga sve sugrađane da dođu u nedjelju na Villare – pozvao je tajnik kluba Zlatko Jaroš.
Da u što većem broju dođu na utrku pozvao je i naš najbolji vozač Matej Jaroš. IMG 2455– Pripremao sam se cijele zime i spreman sam za utrku. Pokušat ću pred domaćom publikom pokazati sve što mogu i razveseliti ih sa svojim rezultatima, a tako i ostalih 8 vozača iz požeškog kluba. Novi motor mi je došao tek prošli utorak, malo kasno, pa sam odradio samo nekoliko sati na njemu. Od mene se kao domaćeg vozača svakako očekuje puno, no dolazi puno dobrih vozača, posebno iz Slovenije. Konkurencija će biti velika i utrka će biti odlična – rekao je Matej Jaroš, pozivajući gledatelje da dođu, jer ova utrka je samo jednom godišnje u Požegi, ne kao ostale utakmice svaku nedjelju, te je i zbog toga posebna.