Petak, 28 Ožujak 2014 14:26

KK POŽEGA – KK OLIMP INSPEKT 116-79

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

KOŠARKA MUŠKI: A2 HKL – istok – 22. kolo -

Pobjeda za kraj sezone

POŽEGA - Košarkaški klub Požega ostvario je uvjerljivu pobjedu nad Košarkaškim klubom Olimp Inspekt iz Tenje koji je na gostovanje stigao sa samo 7 raspoloživih igrača. Ova utakmicu ujedno označava i završetak sezone 2013/2014.
Od samoga početka utakmice igrači Požege držali su igru u svojim rukama, nedopuštajući protivnicima da se približi na razliku koja bi zaprijetila krajnjem rezultatu utakmice. Na utakmici smo vidjeli niz spektakularnih poteza od kojih možemo izdvojiti fantastičan potez Domagoja Norca kada je u trku dvojici igrača zaredom loptu progurao kroz noge. Također, igrači Požege nekoliko puta su snažno zakucali loptu u obruč što je rezultiralo gromoglasnim aplauzom publike.
Tijekom posljednje četvrtine trener-igrač Olimpa napravio je niz nesportskih poteza. Nakon jedne odluke sudca, gostujući trener-igrač je opsovao pa u prepirci sa sudcem prvo zaradio tehničku pogrešku, a onda i isključenje s utakmice. Uz njega su tri igrača Olimpa morala ranije napustiti utakmicu zbog pet osobnih prekršaja. Pošto je gostujuća ekipa na utakmicu stigla sa samo 7 igrača, a 4 utakmicu završili ranije, tenjska ekipa završila je utakmicu sa samo 3 igrača u terenu.
Požeška ekipa ovime je završila svoju drugu sezonu u A2 ligi koja je ove godine puno uspješnije nego prošle.