Nedjelja, 12 Listopad 2014 10:49

Ozbiljna igra u 2. poluvremenu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL sjever

 IVANSKA – POŽEGA 31:38 (17:18)

 POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 150. Suci Davor Lončar i Zoran Lončar (oba Varaždin).

 IVANSKA: Matenda, Paripović 1, Ožegović 1, Grašić, Subotičanec, Lulić 2, Kocjan Pacas 1, Đivić 8, Mraz 3, Taras 6, Dombović 9, Vida. Trener Hrvoje Cikoja.

 POŽEGA: Ćosić, Vlašić, Jurković 3, Švajda, Balenović 2, Blagojević 2, Tomičić 5, Bubalo, Grgurić 9, Šimić 3, Đuroković 1, Franjić, Didić 1, Raguž 10, Galić 2, Farkaš. Trener Dario Anić.

 Rukometaši Ivanske bili su domaćini u Požegi rukometašima Požege, a u proljeće će Požega biti domaćin u Ivanecu zbog zauzetosti dvorane u Ivanskoj, gdje je održan Izbor za najuzorniju seosku ženu Hrvatske. U prvom poluvremenu rukometaši Požege su imali puno oscilacija u igri što se odrazilo na rezultat. Gotovo deset kontra napada i čistih prilika nisu iskoristili igrači Požege, a u tome se "istakao" Karlo Grgurić, jednim dijelom zbog vrlo dobrih intervencija vratara Marka Vide, ali većim dijelom zbog brzopletosti. Nakon odmora kao da je na terenu bila druga ekipa Požege. Ozbiljnijom igrom u napadu i boljom realizacijom rezultat se iz napada u napad mijenjao u korist domaćih igraća, ovaj put gostiju. Požega je nakon 20 minuta igre u drugom poluvremenu došla do prednosti od osam pogodaka i rutinski privela utakmicu kraju s sigurnom razlikom. Najbolji pojedinci u redovima domaćina bili su vratar Vida i Dombović, a kog gostiju Bubalo i Raguž koji fascinira svojom borbenošću te Grgurić.