Petak, 18 Ožujak 2016 11:29

Izborna skupština PD «Psunj» Pakrac

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

OMANOVAC - U svom planinarskom domu na Omanovcu PD «Psunj» je održao Izbornu skupštinu, a podnesena su izvješća o radu Društva kao i pojedinih sekcija. Izvješća su dali Krešo Čehulić ispred Izvršnog odbora, Boro Černi iz Sekcije za izlete i propagandu, za financije Dragica Širac, Eva Feldvebl IMG 7968ispred Nadzornog odbora, Željko Feldvebl ispred Suda časti, Žarko Roček za Markacije i Stevo Nagy za visokogorsku sekciju. Najviše pažnje izazvao je izvještaj sekcije za izlete i propagandu gdje je Boro Černi napravio multimedijalnu prezentaciju prošlogodišnje aktivnosti. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena. Usvojen je i plan rada za tekuću godinu. Nakon četiri godine, izabrano i novo vodstvo Društva. Novi predsjednik je Zoran Milaković, dopredsjednik Krešo Čehulić, tajnik Stevo Nagy, blagajnica ostaje Dragica Širac, a članovi NO su Borislav Černi, Matija Arbanas, Zlatko Grčević, Ksenija Major i Žarko Roček.

Sedamdesetak planinara i njihovih gostiju prvo je pozdravio Tomislav Petrač, pročelnik u pakračkoj Gradskoj upravi istaknuvši da se uz spomen PD Psunj veže samo pozitivno ozračje, rad i zalaganje. Pohvalio je planinare što su, osim na svom polju, aktivni i u raznim gradskim društvenim događanjima te da je financijska potpora Grada u budućnosti neupitna.

IMG 7994Prisutnima se obratio i Edo Bogović iz Hrvatskog planinarskog saveza. Uz čestitke i pozdrave novom vodstvu, Bogović je najavio i održavanje manifestacije Dan planinara Hrvatske na Omanovcu. Manifestacija će biti održana 24. – 26. lipnja. 

Najzaslužnijima su uručena priznanja za pomoć i doprinos radu jednog od najuspješnijih Društava na području Pakraca.

Tekst/foto: Gordan Vukić