Nedjelja, 29 Studeni 2015 11:16

Tamburaški sastav Posegana promovirala novi singl i četvrti spot

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

DA UZ TEBE DIŠEM -

POŽEGA – Poznati tamburaški sastav „Posegana“ ponovno nas je iznenadio s jednim singlom, za koji su napravili i svoj četvrti spot. Ovaj puta u tome su im s glazbom pomogli Marko Tomasović, s tekstom Štefanija Soldan, a s aranžmanom Zvjezdan Marjanović Zveki. Spot dugačak 4,07 minuta snimljen je u Gama video studiju u Novoj Gradiški, a za scenarij, kameru, režiju i montažu zadužen je bio Goran Conjar.

- Ovo je još jedan uspjeh zajedničke suradnje nas i cijele ove ekipe, koju za sada nećemo ni mijenjati, jer dobro i uspješno radi. Počeli smo s našom prvom pjesmom „Doživotno tvoj“ i nastavili dalje zajedno – rekao je Josip Ralašić, koji je legendarnom Zvekiju uručio i nogometni dres.

Ovom promocijom TS Posegana najavila je skori izlazak i njihovog albuma u izdanju Croatia recordsa, koja priča uskoro kreće. Posegana je već nekoliko godina prisutna na tamburaškoj sceni, na pozornici požeškog festivala Zlatne žice Slavonije, Aurea festa, a rado su viđeni gosti i na ostalim festivalima u susjednim mjestima i manifestacijama.

Tekst/foto: Vladimir Protić