Srijeda, 02 Listopad 2013 09:32

Poraz na prvom gostovanju

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

RUKOMET: 2. HRL sjever - 1. kolo

KOPRIVNICA – POŽEGA     29:25 (12:12)

KOPRIVNICA – SD Fran Galović. Gledatelja 200. Suci: Dragačajac (Novska) i Kostecki (Sisak).

KOPRIVNICA: Lorber 4, Zrakić, Juratović, Hunjak 4, Peričić, Karlović 3, Grgec 3, Ružić 6, Baniček 4, Cmarko, Pranjić 4, Peić, Grašić 1, Markovinović, Hmelina. Trener Nenad Smiljanec.

POŽEGA: Čosić, Smojvir, Šimić, Jurković 2, Raguž 2, Balenović 4, Blagojević 2, Nekić 4, Rajić, Franjić, Didić 10, Koppi, Štetić 1. Trener Dario Anić.

U prvoj utakmici novog prvenstva rukometaši Požege doživjeli su poraz u Koprivnici. Požega je puno bolje otvorila utakmicu od domaćina i imala je u jednom trenutku čak četiri pogotka prednosti (4:8), no to očito nije bilo dovoljno da se na odmor ode s aktivnijim rezultatom. Što se primicao kraj prvog poluvremena domaći rukometaši su smanjivali razliku i na odmor se otišlo neriješenim rezultastom 12:12. Početkom drugog poluvremena Koprivnica je došla u rezultatsku prednost od 2 pogotka i tu prednost nije ispuštala do kraja utaknmice, a slabi pokušaji Požege da nešto naprave nisu dali rezultata i bodovi su ostali u Koprivnici.

 - Mi smo bili bolji do otprilike 20. minute susreta. Nakon toga došlo je do egala u rezultatu, a u drugom poluvremenu pad u našoj igri možda je prouzrokovan s padom koncentracije i snage te s većim brojem nego što sam očekivao u tehničkim greškama, a poslije i nedostatkom snage i poraz je bio neminovan. U našoj ekipi  nešto bolje  su igrali Didić, Balenović i Raguž dok su ostali igrači igrali ispod očekivanog - zaključio je Dario Anić.

U subotu s početkom u 18 sati u dvorani Grabrik Požega igra protiv Borova.