Srijeda, 15 Siječanj 2014 10:50

Velika očekivanja u nastavku prvenstva

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ŽOK VALLIS AUREA  -

 POŽEGA - Požeške odbojkašice još se nalaze na zaslužnom odmora. Početak drugog dijela prvenstva dočekuju na drugoj poziciji prvenstvene ljestvice, što je izuzetan uspjeh mladih odbojkašica Ženskog odbojkaškog kluba "Vallis Aurea" koje se natječu u Drugoj državnoj ligi Istok za žene. Ovako dobar rezultat ipak nije neočekivan. Iako je riječ o mladim djevojkama, uglavnom srednjoškolkama one već godinama treniraju u klubu, ponajprije kroz školu odbojke a zatim i u Trećoj Slavonskoj ligi.

- Naravno da bi voljeli ovo prvenstvo završiti pri vrhu tablice jer bi nam to omogućilo prelazak u viši rang natjecanja. To uostalom ove djevojke i zaslužuju. Velika je olakšica što je od ove sezone dio klupskih obveza preuzeo Požeški sportski savez koji plaća kotizaciju za natjecanje, troškove suđenja i prijevoz. To nam jako puno znači jer mirnije odlazimo na utakmice, a vjerujem da su mirniji i roditelji te djece jer se ona voze autobusima i profesionalnim vozačima, a ne privatnim automobilima - rekao je dopredsjednik kluba ŽOK "Vallia Aurea" Goran Brabec. 

 U drugom dijelu prvenstva odbojkašice očekuje nešto više gostujućih utakmica tako da im put do višeg ranga natjecanja, neće biti ni malo lagan niti jednostavan.