Ponedjeljak, 06 Studeni 2023 13:18

Još tri dana se možete prijaviti za jedan od uzbudljivijih poslova koji trebate raditi u paru

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

- Uzbudljiva prilika za sve ljubitelje sexy igračaka je stigla! Tvrtka Sky-shop traži 2 osobe koje će testirati najnovije sexy igračke koje će uskoro biti dostupne na tržištu.

S obzirom na brzu promjenu trendova i potrebu za osiguravanjem najkvalitetnijih proizvoda na tržištu, tvrtka traži strastvene pojedince koji će provesti dan testirajući raznolike sexy igračke. Osim što će imati priliku isprobati različite igračke, budući testeri imat će zadatak pružiti povratne informacije kako bi pomogli u poboljšanju proizvoda.

1 02Posao testera igračaka za parove uključuje isprobavanje raznih proizvoda, uključujući igračke i druge proizvode koji poboljšavaju intimnu povezanost. Testerima će biti dodijeljen niz proizvoda za testiranje, a tražit će se ocjena njihove učinkovitosti, zabave i doprinosa odnosu.

Idealni kandidati za ovu poziciju su parovi koji su otvoreni za razgovor o svojim potrebama i željama, spremni podijeliti svoja iskustva i povratne informacije te su strastveni prema očuvanju i unapređenju svojih odnosa.

Uz samu prijavu, mole se potencijalni kandidati da prilože kratko obrazloženje na koji način smatraju da bi doprinijeli testiranju igračaka za parove i zašto misle da su baš oni  idealni za ovaj posao.

Oglas je objavljen na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku do 09.11.2023.