Ponedjeljak, 06 Studeni 2023 14:41

Brojne medalje i nagrada za Best Talent osvojene u Pragu za Plesni studio Marine Mihelčić

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

POŽEGA - Plesni studio Marine Mihelčić proteklog je vikenda sudjelovao je na međunarodnom plesnom natjecanju u Pragu. DANCE FEST INFO PRAG 2023 okupio je oko 800 plesača iz 14 zemalja. Među njima našli su se 16 plesača i plesačica iz Nove Gradiške i 3 plesačice iz Požege iz ovog plesnog studija.
- Osvojiti nagradu na međunarodnom plesnom natjecanju u više plesnih kategorija bilo je nevjerojatno iskustvo koje ćemo zauvijek pamtiti. Sudjelovanje na takvom natjecanju predstavljalo je izazov bez premca, ali i priliku da pokažemo svoju strast prema plesu i profesionalizam u različitim plesnim kategorijama.
Pripreme za ovo natjecanje zahtijevale su ogroman trud, odricanje i predanost. Radili smo naporno kako bismo savladali različite plesne stilove i tehnike. Timski duh i zajedništvo među članovima plesnog studija bili su ključni za postizanje uspjeha u različitim kategorijama. Svaka kategorija je zahtijevala posebnu pripremu i težak rad, ali naša predanost i strast prema plesu motivirale su nas da pružimo najbolje od sebe.
Na samom natjecanju, osjećaji treme i uzbuđenja bili su nevjerojatni. Natjecali smo se protiv vrhunskih plesača iz različitih dijelova svijeta, što je dodatno povećalo izazov. Međutim, kada smo stali na pozornicu i započeli izvoditi svoje koreografije, sva nervoza je nestala, a fokus je bio isključivo na plesu.
Osvojiti nagradu na međunarodnom natjecanju u više plesnih kategorija bio je potvrda našeg rada i strasti prema plesu. Ovo natjecanje nije samo označilo naš uspjeh, već i otvorilo vrata za nova iskustva i prilike u plesnom svijetu. Jako smo ponosni na svoj trud i postignuća te zahvalni što smo imali priliku sudjelovati na tako prestižnom natjecanju - rekla je Nataša Ledić, trenerica Plesnog studija Marine Mihelčić.

Osvojili su veliki broj zlatnih, srebrnih i brončanih medalja te ističu kako ih je to iskustvo nas je povezalo još više kao tim i dalo im dodatnu motivaciju da nastave razvijati svoje plesne vještine i istraživati nove stilove. Za sve kategorije i koreografije zaslužna je trenerica Nataša Ledić, a jednu hip hop koreografiju osmislila je Lora Ledić.

Kao poseban talent natjecanja izabran je plesač JAKOV PAVLOVIĆ, a osvojio je besplatan smještaj i kotizaciju za natjecanje Dance Fest Info u Beču.

- Zahvalni smo jako našim roditeljima što su nam to omogućili. Njihova žrtva i predanost nisu bili samo financijske prirode, već su nas učili važnim životnim lekcijama o predanosti, radu i strasti prema onome što volimo. A sada dalje na pripreme za predstojeće nastupe i natjecanja. Pozivamo vas sve na našu veliku plesnu priredbu koju pripremamo povodom Dana grada Nove Gradiške, a dat ćemo ju 9.12. u 17 sati u dvorani ETEŠA! - dodala je na kraju Nataša Ledić.