Srijeda, 09 Travanj 2014 15:15

Požeške mažoretkinje ponovile dobar uspjeh na državnom prvenstvu

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Uz pehare plasman i na Europsko prvenstvo  

 NOVA GRADIŠKA – Na prošlotjednom 18. Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koji se održao u Sportskoj dvorani u Novoj Gradišci, Požeške mažoretkinje ponovile su dobar uspjeh, te uz nekoliko osvojenih pehara izborile i plasman na Europsko prvenstvo. – Ove godine nismo išli sa puno koreografija, jer istovremeno imamo još nekoliko zahtjevnih plesnih natjecanja, a ciljano smo išli na one kategorije gdje znamo već da smo odlični. za novinare -Državno 6Djevojke su ponovno donijele zlato i idu na Europsko prvenstvo koje se ove godine održava u Slavonskom Brodu, u prekrasnoj dvorani Vijuš, na kojem će nastupiti oko 2.000 natjecatelja. Među njima će se u prvom tjednu listopada boriti i naše djevojke. Drago mi je što su tako blizu kuće jer će njihovi roditelji napokon vidjeti kako izgleda jedno europsko prvenstvo, kako je boriti se za medalje, stajati na postolju – rekla je trenerica i voditeljica Marina Mihelčić, koja je predstavila i mladu trenericu Adrijanu Jurić, još uvijek i natjecateljicu, ali od nedavno i trenericu najmlađih kategorija.
za novinare Državno 4- Natjecali su se mažoret skupine iz 25 hrvatskih gradova a Požeške mažoretkinje osvojile su dva zlata, Adrijana Jurić u solu s rekvizitima, grupa seniorki s rekvizitima i u kategoriji seniori exibition, drugo mjesto u kategoriji juniora s rekvizitima, a treće mjesto u tradicionalnom mažoret plesu seniori, grupa sa rekvizitima u najmlađoj kategoriji koji su bili i najsretniji zbog toga i duo Ivan Marinović i Ivana Dupor, seniori s rekvizitima - rekla je trenerica Nataša Ledić.
Najavljen je i odlazak pet najboljih twirlingašica u Ostende, Belgija na Europsko prvenstvo, od najmlađe Hane Ledić, do Adrijane Jurić, Lorene Jakobović, Antonele Grgić i Petre Leopoldović, koje se pridružuju reprezentaciji Hrvatske.